Je ticket naar lekker de toerist uithangen

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 27,90 (1 pers.) - € 29,90 (2> pers.) boekingskosten en evt. bagagekosten.

De populairste stedentrips: onze tips

Een weekendje ertussenuit en heerlijk sfeer proeven in een mooie stad? Beleef dat échte vakantiegevoel en houd toch wat geld en vrije dagen over voor die ene verre reis die nog op de planning staat. Dáárom boek je een stedentrip.

Populaire stedentrips binnen Europa

Ga je naar Barcelona, Rome of misschien toch Londen? Op CheapTickets.nl vind je die ene goede deal altijd en overal. Met een stedentrip binnen Europa heb je weinig reistijd en snel vakantiegevoel! Benieuwd naar de populairste stedentrips binnen Europa?
Bekijk alle stedentrips binnen Europa >>

Populaire stedentrips buiten Europa

Toch iets verder weg? Ook buiten Europa zijn er veel bijzondere steden te ontdekken. Combineer je stedentrip met een rondreis door het betreffende land en je slaat twee vliegen in één klap. Of maak een lange overstap op weg naar een andere bestemming. Zo kun je in korte tijd een andere cultuur proeven.
Bekijk alle stedentrips buiten Europa >>

Bijzondere stedentrips

Je wilt op stedentrip, maar wel naar een andere bestemming dan waar de hele straat al heengaat. Wij maakten een overzicht met onze favoriete 'onontdekte' steden. Deze bestemmingen zijn zeer geschikt voor een stedentrip en zullen je verrassen. Zo kom je nog eens ergens!
Bekijk alle bijzondere stedentrips >>

Seizoensgebonden stedentrips

Steden hebben vele gezichten met de verandering van het seizoen. Zo is Stockholm in de zomer een compleet andere ervaring dan in de winter. We zetten daarom ieder seizoen onze favorieten op een rijtje, dus ook voor deze zomer!

Bekijk de populairste stedentrips voor de zomer >>

Bekijk de populairste stedentrips voor het najaar >>

De kleine lettertjes

  • Genoemde tarieven zijn op basis van beschikbaarheid en gekozen reisdata.
  • Genoemde tarieven zijn gebaseerd op vluchten vanaf Amsterdam, Rotterdam, Eindhoven, Düsseldorf en Brussel.

Alle stedentrips

*Vanaf-prijzen op retourbasis, incl. belastingen en toeslagen, excl. € 27,90 (1 pers.) - € 29,90 (2> pers.) boekingskosten en evt. bagagekosten.

Als je die ene deal niet wilt missen

Alle airlines, alle bestemmingen, op één plek

Altijd de
beste deal

Eenvoudig en
snel boeken

Alle airlines,
alle bestemmingen

Nederlandstalige
klantenservice